Brand icon Storm Digital

5 redenenwaaromjij bij Storm wil werken

Groeien

We snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om jezelf continu verder te ontwikkelen, dat vinden wij ook. Storm groeit hard en daarmee jij ook. Je krijgt bij ons de vrijheid om kansen te pakken en je te verbreden in andere digital disciplines. De enige beperking die je hebt? Je eigen ambitie.

Dare. Do. Drive

We noemen dit ook wel ons DNA. Het geeft precies weer hoe wij werken. Wij houden niet van urenlang strategisch gel*l, maar van onderzoeken en doén. Wij zorgen met korte groeispurts (sommigen noemen die hacks) voor vooruitgang. We vinden het daarbij tof dat je de grenzen opzoekt.“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, is jou op het lijf geschreven. Je bent een echte pionier. Dit betekent overigens ook dat je fouten mag maken. Dat je je kwetsbaar mag opstellen. Alleen dan kom je tot het beste resultaat.

Fun

Wij vinden dat werken bovenal leuk moet zijn. Wij hebben plezier in wat we doen, met wie we samenwerken en voor wie. We staan graag stil bij successen en vieren deze het liefste met elkaar. We zoeken ontspanning tijdens onze vrimobo’s, het jaarlijkse Storm Sail weekend, het kerstdiner en alle andere geniale teamuitjes die door onze PV-helden georganiseerd worden.

Vakidioten

Bij Storm werk je samen met vakidioten, die allen stuk voor stuk een passie hebben voor alles wat met data, technologie, marketing en creatie te maken heeft. Dit betekent altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, samen werken aan innovatieve projecten en continu van elkaar kunnen blijven leren.

Topniveau

In onze dagelijkse activiteiten passen we bij Storm continu de nieuwste ontwikkelingen toe op het vlak van tech, data, marketing en content. Dit mogen wij doen wij voor de mooiste merken met grote digital ambities. Je werkt dagelijks op topniveau nauw samen met klanten als ABN AMRO, Volkswagen, Videoland & KLM. Dit doe je uiteraard niet alleen. In teamverband werk jij er elke dag weer aan mee om de groeiambities van onze klanten waar te maken.

Sleep voor meer