Brand icon Storm Digital

Groeien

De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan hard en daarmee jij ook. Jaarlijks investeren we dan ook flink in de training & ontwikkeling van onze mensen. In ons MyLearning platform kun je kiezen uit (duizenden) online – , plenaire – en externe trainingen. Jouw carrièrepad ligt bij ons niet vast. Je krijgt de mogelijkheid om je continu verder te ontwikkelen in andere specialismen of posities. Door ons internationaal netwerk zijn er genoeg kansen om je ambities waar te blijven maken. 

Ons DNA

We hebben een hechte, open cultuur die wordt gevormd door het DNA van onze mensen en waarin teamgevoel een belangrijke rol speelt. Ons DNA uit zich het beste in een dare-do-drive mentaliteit. We hebben het lef om kansen te pakken, zijn succesvol door gewoon te doen en de top bereiken is voor ons slechts een doorstart.

Fun

We hebben plezier in de samenwerking met elkaar, onze klanten en de toffe cases waaraan we mogen werken. Successen staan we graag bij stil en vieren we samen. We zoeken ontspanning tijdens onze vrijmibo’s, het jaarlijkse Storm Sail weekend, het kerstdiner en alle andere geniale teamuitjes.

Topniveau

Dagelijks werken we aan de vetste cases en passen we de nieuwste ontwikkelingen toe voor grote, internationale merken met grote digital ambities. Je krijgt de mogelijkheid om te werken voor verschillende merken als KLM, Audi & ABN AMRO, wat je werk dynamisch maakt en ervoor zorgt dat je waardevolle ervaring opdoet in verschillende branches. 

Vakidioten

Bij Storm werk je samen met andere talentvolle vakidioten, die stuk voor stuk de ambitie hebben om de beste te zijn in ons vakgebied. Uitdagingen gaan we vanuit verschillende expertises samen aan door continu te leren en experimenteren. Je doet kennis op in de gehele breedte van ons vakgebied en krijgt bovendien de kans om je on-the-job verder te specialiseren in andere expertises.

5 redenenwaaromjij bij Storm wil werken