Brand icon Storm Digital

5 redenenwaaromjij bij Storm wil werken

Groeien

We snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om jezelf continu verder te ontwikkelen, dat vinden wij ook. Storm groeit hard en daarmee jij ook. We bieden kansen voor iedereen om ambities waar te maken en investeren jaarlijks flink in de training & ontwikkeling van onze mensen. Zo worden veel van onze key posities succesvol ingevuld door Stormvogels die zijn doorgegroeid. 

Ons DNA

We hebben een hechte, open cultuur die wordt gevormd door het DNA van onze mensen en waarin teamgevoel een belangrijke rol speelt. Ons DNA uit zich het beste in een dare-do-drive mentaliteit, waarin we het lef hebben om kansen te pakken. We zijn succesvol door gewoon te doen, dit continu te optimaliseren en gedreven om de beste te zijn in alles wat we doen.

Fun

We hebben plezier in de samenwerking met elkaar, onze klanten en de toffe cases waaraan we mogen werken. Successen staan we graag bij stil en vieren we samen. We zoeken ontspanning tijdens onze vrimobo’s, het jaarlijkse Storm Sail weekend, het kerstdiner en alle andere geniale teamuitjes.

Vakidioten

Bij Storm werk je samen met andere talentvolle vakidioten, die stuk voor stuk de ambitie hebben om de beste te zijn in ons vakgebied. Uitdagingen gaan we vanuit verschillende expertises samen aan door continu te leren en experimenteren. Je doet kennis op in de gehele breedte van ons vakgebied en krijgt bovendien de kans om je on-the-job verder te specialiseren in andere expertises.

Topniveau

Dagelijks werken we aan de vetste cases en passen we de nieuwste ontwikkelingen toe voor grote, internationale merken met grote digital ambities. Je krijgt de mogelijkheid om te werken voor verschillende merken als KLM, Audi & ABN AMRO, wat je werk dynamisch maakt en ervoor zorgt dat je waardevolle ervaring opdoet in verschillende branches. 

Sleep voor meer