Brand icon Storm Digital
Pump up the volume

Digital marketing team & vacatures

De juiste marketingboodschap, via het juiste kanaal – op het juiste moment. Daar houden onze digital marketing specialisten zich dagelijks mee bezig. Vanuit multidisciplinaire teams zorgen ze samen voor een ijzersterke marketing performance voor merken als KLM, Rituals, ABN AMRO en Audi. Door slim gebruik te maken van data en relevante technologie halen zij het maximale resultaat uit de campagnes van onze klanten. We zijn voor onze digital marketing teams altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich ook bestempelen als vakidioten of dat graag willen worden. 

Wat wij je bieden

Onze Display, SEA, SEO, CRO en Social specialisten werken in Amsterdam én Groningen intensief samen aan innovatieve vraagstukken. Je doet hierdoor niet alleen kennis op binnen je eigen expertise, maar in de gehele breedte van digital marketing. Naast werkplezier biedt Storm de juiste toolkit voor zowel ervaren specialisten die klaar zijn voor een volgende stap, als jonge talenten die aan het begin van hun carrière staan. We bieden perspectief en de juiste tools zoals trainingen, coachingstrajecten en een buddysysteem om dit te realiseren.

Zo kun jij je als ervaren specialist verbreden naar meerdere kanalen, verder ontwikkelen als een hyperspecialist of leiderschap tracks volgen. Als starter leren wij je alles over ons vakgebied middels een Traineeship Digital Marketing en neem je deel aan ons young professional programma. Zo leer jij alle skills die je nodig hebt om in een professionele organisatie te werken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in online marketing? En wil je graag een passende digital marketing vacature vinden? Check de vacatures hiernaast en kijk of jouw droombaan er tussen zit.