Brand icon Storm Digital
Pump up the volume

Development team & vacatures

Technologie speelt een cruciale rol in het automatiseren en slimmer maken van alle activiteiten rondom digital marketing. Onze developers werken daarom dagelijks aan onze eigen, innovatieve tooling die vraagstukken van onze klanten oplossen en het werk van onze eigen digital marketing specialisten makkelijker maken. Vanuit een eigen ‘tech hok’ bouwen ze diverse tooling van scratch af aan en helpen ze mee aan het realiseren van digitale uitingen die gebruikt worden in de campagnes van onze klanten. We zijn voor ons development team altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich ook bestempelen als vakidioten of dat graag willen worden. 

Wat wij je bieden

Onze developers werken vanuit Amsterdam én Groningen intensief samen met andere expertises  aan innovatieve vraagstukken. Je doet hierdoor niet alleen kennis op binnen je eigen expertise, maar in de gehele breedte van ons vakgebied. Naast werkplezier biedt Storm de juiste toolkit voor zowel ervaren specialisten die klaar zijn voor een volgende stap, als jonge talenten die aan het begin van hun carrière staan. We bieden perspectief en de juiste tools zoals trainingen, coachingstrajecten en een buddysysteem om dit te realiseren. 

Zo kun jij je als ervaren developer verbreden naar andere expertises, verder ontwikkelen als een hyperspecialist of leiderschap tracks volgen. Als starter leren wij je alles over development binnen ons vakgebied en neem je deel aan ons young professional programma. Zo leer jij alle skills die je nodig hebt om in een professionele organisatie te werken. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van development? En wil je graag een passende developer vacature vinden? Check de vacatures hiernaast en kijk of jouw droombaan er tussen zit.