Brand icon Storm Digital
Pump up the volume

Data team & vacatures

Zorgen voor de juiste inzichten en acties, zodat we het maximale halen uit alle digital marketing inspanningen van onze klanten. Dagelijks wordt er in dit team vanuit verschillende data expertises hard gewerkt aan het verzamelen en analyseren van relevante data, het visualiseren van inzichten en het automatiseren van gepersonaliseerde content. Zo kunnen onze digital marketing specialisten het optimale uit de marketing kanalen van onze klanten halen, wordt het publiek altijd met een relevante boodschap bereikt en verbeteren we de customer experience van onze klanten. We zijn voor ons data team altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich ook bestempelen als vakidioten of dat graag willen worden. 

Wat wij je bieden

Onze data specialisten werken vanuit Amsterdam én Groningen intensief samen met andere expertises  aan innovatieve vraagstukken. Je doet hierdoor niet alleen kennis op binnen je eigen expertise, maar in de gehele breedte van ons vakgebied. Naast werkplezier biedt Storm de juiste toolkit voor zowel ervaren specialisten die klaar zijn voor een volgende stap, als jonge talenten die aan het begin van hun carrière staan. We bieden perspectief en de juiste tools zoals trainingen, coachingstrajecten en een buddysysteem om dit te realiseren. 

Zo kun jij je als ervaren data specialist verbreden naar andere expertises, verder ontwikkelen als een hyperspecialist of leiderschap tracks volgen. Als starter leren wij je alles over data & technologie binnen ons vakgebied en neem je deel aan ons young professional programma. Zo leer jij alle skills die je nodig hebt om in een professionele organisatie te werken. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van data & technologie? En wil je graag een passende data vacature vinden? Check de vacatures hiernaast en kijk of jouw droombaan er tussen zit.