Brand icon Storm Digital
Pump up the volume

Creative team & vacatures

De consument inspireren én activeren met vette visuals als video animaties, homepage takeovers, dynamische banners en digital-out-of-home. Ons Creative team zorgt voor een ultieme beleving in campagnes van topmerken. Door gebruik te maken van data zijn de visuals niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens super effectief. Dagelijks werken onze creatievelingen aan de concepting, design en realisatie van digital marketing uitingen voor verschillende merken. We zijn voor ons creative team altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich ook bestempelen als vakidioten of dat graag willen worden. 

Wat wij je bieden

Onze creative designers werken vanuit Amsterdam én Groningen intensief samen met andere expertises  aan innovatieve vraagstukken. Je doet hierdoor niet alleen kennis op binnen je eigen expertise, maar in de gehele breedte van ons vakgebied. Naast werkplezier biedt Storm de juiste toolkit voor zowel ervaren specialisten die klaar zijn voor een volgende stap, als jonge talenten die aan het begin van hun carrière staan. We bieden perspectief en de juiste tools zoals trainingen, coachingstrajecten en een buddysysteem om dit te realiseren. 

Zo kun jij je als ervaren creative designer verbreden naar andere expertises, verder ontwikkelen als een hyperspecialist of leiderschap tracks volgen. Als starter leren wij je alles over creative design binnen ons vakgebied en neem je deel aan ons young professional programma. Zo leer jij alle skills die je nodig hebt om in een professionele organisatie te werken. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van creative design? En wil je graag een passende creative vacature vinden? Check de vacatures hiernaast en kijk of jouw droombaan er tussen zit.